Институт за Напредна Истраживања


Ово је портал и форум ИНИНТ-а, Института за Напредна Истраживања Никола Тесла.
 

   ИНИНТ је покренула група ентузијаста у мају 2014 године на челу са докторантом физике, инжењером електротехнике Милошем Ћорломановићем, као одговор и револуционарни приступ на изазове новог доба и савремених токова.

   Институт је понео име једног од највећих светских научника и највероватније највећег ума човечанства, научника српског порекла Николе Тесле. Ово је част и слава највећем изумитељу у историји.

   Институт За Напредна Истраживања Никола Тесла, ИНИНТ, чине углавном млади и ентузијастични истраживачи, као чланови и волонтери, али и неколико искусних професора и инжењера, као виши научни саветници.

   Институт се бави како истраживачким тако и развојним делатностима из више области; физике, биологије, биофизике, хемије, ботанике, електротехнике, хидрологије, архитектуре, енергетике, неурологије, неуролингвистике, биомедицине, астрофизике, екологије, програмирања и т.д.

   Институт свој програм конципира по принципу комуне и сваком члану гарантује ауторство сопственог рада, као и помоћ других чланова заједнице. Зарада се дели на једнаке делове по учинку пројекта, а долази од инвестиција заинтересованих за исте. Сви инвеститори су добродошли.

 

 

 

 

 

 

             

               Copyright © 2014 All Rights Reserved Сва права задржава ИНИНТ