Биомар

 

   Биомар је први и револуционарни производ ИНИНТа, који је дизајнирао и усавршио сам оснивач института ing. Drs. Милош Ћорломановић, а конструисао виши научни саветник Mr. ing. elt. Драгутин Мишић.

   Биомар је једна грана еволуције у развоју уређаја које је почео да конструише један од теслиних асистената Dr. Ројал Рејмонд Рајф са својим генератором фреквенција, а затим се дуги низ деценија усавршавао у време совјетске Русије, да би данас дао низ уређаја сличних карактеристика. Ови уређаји обично раде по принципу биомагнетне резонанце. Отуда и назив нашег производа, БИОМАгнетна Резонанца, биомар.

   Биомар је тако последњи у овој еволуцији уређаја која почиње уређајима као што су витафон и запер Др. Хилде Кларк, а завршава биомаром. Ову еволуцију би могли да окарактеришемо примером амеба-црв-главоножац, т.ј. витафон-запер-биомар.

   Биомар у себи садржи и еволутивна својства ових предходних уређаја, а сам је комплексан у функционисању, али врло једноставан и погодан за руковање. Састоји се из два дела; софтверског, који се инсталира у ваш компјутер, и хардверског, који се врло лако преко USBa повезује са вашим рачунаром.

   Биомар није јединствени уређај ове врсте на тржишту али је свакако најекономичнији и потпуно самосталан уређај, т.ј. није му потребан посебан извор напајања, довољан је само USB порт вашег рачунара. О јефтиноћи и исплативости биомара можете се и сами лако уверити, упоређујући цене сличних и чак мање развијених уређаја на тржишту. Овакви уређаји и сличне технологије већ одавно су прецењене на тржишту.

   Биомарове карактеристике принципа биомагнетне резонанце, су конципиране по задатим стандардима о функционисању физиологије човека. Значи јонске струје побуђују енергетски потенцијал ћелије и улазе у резонанцу са ем. пољем. Ни ове струје ни ем. поље нису ни у ком случају штетне по здравље човека. Оне садрже врло малу енергију, која је само носач одговарајуће информације. Његов радни напон је 5 волти, снага до 5 вати, фреквентни опсег од 1 до 20000Hz, тако да не улази у ултразвук, јачина његовог магнетног поља нижа него ем. поља Земље.

   Биомар је с` тога квантно-информациони строј који је један од брилијантних потомака у свету квантно-информационих технологија и један од зачетника квантно-информационе медицине.

   Биомар се може наручити код нас по веома повољној цени и долази у свом паковању и са врло прецизним упутством за руковање. Уз њега вам институт гарантује 5 година исправног рада.

   Биомар је избацио своју нулту серију и за даље серије ИНИНТ тражи инвеститоре. То ће уједно снизити и цену.

   Радне карактеристике биомара;

   Напон   DC 5V

   Струја   MAX 1A

   Снага   MAX 5Wati

   Сигнал 1-20 000Hz ,   Тачност   0,00001Hz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2014 All Rights Reserved Сва права задржава ИНИНТ

Институт за Напредна Истраживања


Ово је портал и форум ИНИНТ-а, Института за Напредна Истраживања Никола Тесла. Ово је портал научно истраживачког карактера, са снажним иновационим радом.